Jaunumi

Konkurences padome aicina uzņēmējus, juristus un asociācijas piedalīties aptaujā par konkurences politikas un tās īstenošanas jautājumiem. Aptaujas mērķis ir atklāt un novērst nepilnības, kā arī pilnveidot Konkurences padomes kā konkurences politikas īstenotājas darbību.

Aptaujā, kas tiek īstenota līdz š.g. 23. novembrim, īpaši aicināti piedalīties tie uzņēmēji, juridiskie biroji un asociācijas, kam līdz šim bijusi sadarbība ar Konkurences padomi, tomēr viedokli par konkurences politiku un tās īstenošanu iespējams sniegt ikvienam.

Konkurences padome garantē respondentu anonimitāti. Visi aptaujā iegūtie dati var tikt publiskoti tikai apkopotā veidā, neatklājot atbildes sniedzēju identitāti. Aptaujas aizpildīšanas aptuvenais laiks ir 20 minūtes.

Aptauju Konkurences padomes uzdevumā veic pētījumu aģentūra „FACTUM” un Alberta koledžas studenti. 

Konkurences padome sabiedriskās domas aptauju rīko katru otro gadu. Aptaujas mērķis ir noskaidrot un izvērtēt, kā mainījusies iedzīvotāju uztvere un attieksme pret konkurences politiku un tās īstenošanu Latvijā, tādējādi arī apzināt un novērst trūkumus gan Konkurences padomes darbībā, gan arī konkurences tiesībās kopumā.

Saite uz aptauju