Jaunumi

20. oktobrī Rīgas Latviešu biedrības nama Zelta zālē 10.00 ar vieslekciju „Competition Law, Online Markets and Offline Welfare Effects” uzstāsies Oksfordas universitātes konkurences tiesību profesors, Oksfordas universitātes konkurences tiesību politikas centra direktors Ariels Ezraki (Ariel Ezrachi).

Biedrības “Latvijas tiesību institūts” rīkotā A. Ezraki vieslekcija norisināsies angļu valodā bez tulkojuma, un tās paredzamais ilgums ir 2h. Vieslekcija noslēgsies ar pusstundu garu jautājumu un atbilžu sesiju. Dalība vieslekcijā ir bez maksas ar Latvijas tiesību institūta ielūgumiem.

Interesenti var pieteikties ielūgumiem, rakstot uz e-pasta adresi edijs.poga@lti.lv.

Biedrība „Latvijas tiesību institūts” ir neatkarīga, nepolitiska, nevalstiska bezpeļņas apvienība, kurā apvienojušās personas ar kopīgām interesēm par Latvijas tiesībām un to attīstību. Institūts vienmēr un visur darbojas neatkarīgi un stāv ārpus politisko partiju vestās politikas. Institūta misija ir veicināt Latvijas Republikas kā demokrātiskas taisnības un tiesību valsts tālāku atjaunošanu, nostiprināšanu un attīstību.