Jaunumi

Š.g. 1. jūlijā plkst. 10:00 Rīgas Latviešu biedrības nama Zelta zālē biedrība „Latvijas tiesību institūts” rīko Londonas Karaliskās koledžas profesora, bijušā Eiropas Savienības Tiesas ģenerāladvokāta, Karalienes padomnieka sera Frensisa Džeikoba (Sir Francis Jacobs QC) vieslekciju „Eiropas Savienības Tiesas darbība ar sevišķu uzsvaru uz prejudiciālajiem jautājumiem un mijiedarbību ar nacionālajām tiesām”.

Vieslekcija norisināsies angļu valodā bez tulkojuma, un tās paredzamais ilgums ir divas stundas. Vieslekciju atbalsta Augstākā tiesa, Latvijas Zvērinātu advokātu kolēģija, Rīgas Latviešu biedrība, žurnāls "Jurista Vārds” un Konkurences padome.

Dalība vieslekcijā ir bez maksas ar biedrības „Latvijas tiesību institūts” ielūgumiem.

Biedrība „Latvijas tiesību institūts” ir neatkarīga, nepolitiska, nevalstiska bezpeļņas apvienība, kurā apvienojušās personas ar kopīgām interesēm par Latvijas tiesībām un to attīstību. Institūts vienmēr un visur darbojas neatkarīgi un stāv ārpus politisko partiju vestās politikas. Institūta misija ir veicināt Latvijas Republikas kā demokrātiskas taisnības un tiesību valsts tālāku atjaunošanu, nostiprināšanu un attīstību.