Jaunumi

Konferences padome (KP) aicina sadzīves atkritumu apsaimniekošanas nozares uzņēmējus, ekspertus, valsts un pašvaldību lēmumu pieņēmējus, kā arī citus interesentus uz konferenci “Atkritumu apsaimniekošana: Bizness. Konkurence. Atbildība.”, kas notiks šī gada 23. novembrī Rīgā.

Konferences mērķis ir iepazīstināt nozares pārstāvjus ar KP noslēgtā pētījuma par konkurenci sadzīves atkritumu apsaimniekošanas tirgū gūtajiem secinājumiem, kā arī profesionāļu vidū rosināt diskusijas par nozares konkurences jautājumiem, problēmām un attīstības tendencēm, ievērojot vides aizsardzības prasību aspektus.

Konferencē ir uzaicināti piedalīties pārstāvji no Ekonomikas ministrijas, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas, Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas, pašvaldībām, biznesa vides, asociācijām un nevalstiskām organizācijām. Piedalīties uzaicināti arī kolēģi no Zviedrijas, Igaunijas un Lietuvas konkurenci uzraugošajām iestādēm.

Par konferences datumu zīmīgi izvēlēta Eiropas atkritumu samazināšanas nedēļa, kas rosina veicināt pasākumus, lai vairotu apziņu par resursu un atkritumu ilgtspējīgu apsaimniekošanu.

Vieta un laiks: konferenču centrs Citadele (Rīga, Republikas laukums 2A) š.g. 23. novembrī no plkst. 13:00 līdz 16:00.

Darba valodas: latviešu un angļu valoda (tiks nodrošināts sinhronais tulkojums).

Saite uz elektronisko pieteikšanās formu: https://goo.gl/cKne8h.

Ar konferences darba kārtību varat iepazīties šeit.